Oxygen Chrome

City and Colour

2014-01-31 | 14:14:18
Det är mycket nu, allt jag kan säga om den saken.
Kreativt skolarbete gör mig glad, t.ex när man har goda anledningar att köpa socker för att kunna göra ett litet photoshoot. Digitalt skapande börjar bli en intressant kurs, specielt när det handlar om bildbearbetning, något man har intresse för. Det färdiga resultatet visas i sinnom tid!
Tiden går för det mesta åt till gymnasiearbetet; andra fredagen i rad som jag står i ett kopieringsrum och famlar med hundraelva papper som ska sorteras, märkas och räknas. Men nog om det.
Ikväll väntas tacos och mys med fyra långedare.
Favoritlåt just nu
 
 
 

Monica Z

2014-01-23 | 10:19:00
 Efter Guldbaggegalan i måndags ville jag inget hellre än att se Monica Z och det gjorde jag minnsan. Riktigt bra filmatisering, musiken var bäst och Edda Magnason som gestaltar Zetterlund var fenomenal.
Blev influenserad av hennes frisyr, jag har länge velat ha kortare hår men så fort jag klipper en centimeter får jag panik så jag skapade en synvilla och bakade in längerna. Nöjd som attan men tiden får avgöra om jag tar till saxen eller ej.
 
 
 

Very my cup of tea

2014-01-16 | 21:14:33
Jag tror att sambandet mellan mitt gillande och bildens motiv inte behöver förklaras vidare. Kärlek i en kopp!
 
 

Lavendel accessoarer

2014-01-15 | 11:09:29
Nytt år - nytt på nytt.
Eftersom att detta året kommer bli väldigt händelserikt så behöver jag en almanacka för att avlasta mitt minne.
Också behövde jag ett nytt mobilskal. Jag har designat dem båda själv med mitt egna fotografi från i somras. En av mina bästa hittils. Ja, jag diggar det så mycket att det fick pryda två accessoarer.
Från Personligalmanacka och Önskefoto. Riktigt bra produkter!
 
 
 
 
 
Jag har även designat innehållet med egenvalda kolumner som tilltalar mig. Veckans att göra, veckans idé/mål/konstverk och veckans lista. I samband med detta tänkte jag göra något åt mina bristande färdigheter inom geografi, så hela världen fick pryda slutsidorna.
 
 

Golden Bay

2014-01-08 | 01:30:16
Vaknade på ett lite annorlunda sätt imorse. Emil kom in i mitt rum med sin dator i hand och sa att han hade en överraskning. Han visade mig en bild och jag viskar sömndrucket och helt blind i glasögonens frånvaro "det ser ut som en söderhavsö" (jag drömde om Pippi inatt, men det är en annan femma) och jag hade delvis rätt.
 

Vi ska fira vår 3 årsdag och studenten utomlands på Golden Island, en konstgjord halvö i Alanya
Åååh så härligt! Åker nästan direkt efter gymnasietidens slut och börjar sommaren på ett underbart sätt.
Greklandresan var otroligt bra i den bemärkelse av sedvärdheter och kultur, men denna resan blir lite mer avslappning. Jag har varit i Turkiet tidigare för många år sedan och var väldigt nöjd!
 
Vi ska bo i deluxe-rummen med helt ofattbart en jaccuzi på balkongen !?
Hotellet är dessutom vuxen-anpassat och har bara 75 rum vilket innebär totalt lugn, med tillgång till det andra familjehotellet bredvid (det vita avlånga klotet i schackmönster) och hela stranden.
 
"Bara" en hel vårtermin kvar full av stress och plugg, men sen!
 
 
 
 
 

Ny sötma

2014-01-04 | 21:30:00
Hittade helt otroligt nog macarons i affären här i min lilla håla. Tog fram kameran direkt och adderade en härlig bakgrund. Den första bilden blev så lyckad att den fick hamna i min nya header. Ska ordna lite mer på designen men tappar lite lusten med blogg.se's nya kodverktyg. Fyfarao vad jobbigt att koda til svart bakgrund.
Jullov kan jag inte påstå att detta känns som, mer som en paus i verkligheten, nästan som att skolan har stängt av någon speciell omständighet, t.ex översvämning. Men så är det tyvärr ej. Det är jullov utan ett vitt täcke.
 
 
 
 
 

Nyårsafton

2014-01-01 | 18:06:34
Startar året med ett låångt inlägg om min nyårsafton. Jag firade med Emil även i år, men jag slapp den höga febern denna gången! God mat och så en dessert vi själva hade gjort ; Glace a four, en väldigt lyckad sådan.
Vid tolvslaget fick jag en kyss av min fina och sedan begav vi oss ut för att skjuta raketer. Knäppte ett antal bilder, många fler än förra året, 50mm ♥
Nu ska vi iväg på bio, Hundraåringen!