Oxygen Chrome

Min första video - Rosa ljus Tutorial

2014-05-30 | 21:40:22
Mitt allra första videoklipp, och ändå har man haft blogg i 3 år! Ja men nu var det dags. Blev så fruktansvärt överambitiös nu när gymnasiet är färdigt och man bara väntar in studenten. Får ofta frågan om hur jag redigerar mina bilder så nu var det bannimej dags! Ursäktar mitt hårda knapptryck, kan inte riktigt hämma mina otroliga muskler. Tack till Emil som hjälpte mig klippa och klistra. Låten i bakgrunden: CRO - Easy (instrumental)

Knäpp på HD och lär dig något nytt. Kommentera gärna beloow.
 
 
 

En vacker synvilla

2014-05-30 | 21:26:54
Så har man lämnat in sin allra sista uppgift på gymnasiet. Så vart man fri!
Surrealistisk känsla, som om det hela vore en lögn! Fortfarande üverstressad i hjärtat trots att jag nu har massor av tid att skriva på bok och lysa med min närvaro på bloggen.
Vem vet? Jag kanske får ett infall och skriver en krönika om något trevligt, om det som varit och som komma skall.
Tar ju för tusan studenten om två ynka veckor. Men det är lugna gatan, ledig hela nästa vecka. Får förhoppningsvis min nya dator då också som ska vårdas.
 
Lyssnar mest på denna just nu. Den gör mig så pepp på allt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studentbal 2014

2014-05-23 | 23:39:08
Vad är väl en bal på slottet? - Himla underbart!
Gjorde entré med finbil ut till Baldersnäs Herrgård och fotograferades i närmare en evighet. Alla var så otroligt vackra. Efter trerätters dansade vi sönder vaderna och umgicks med underbara människor hela kvällen! Klänningen klarade sig finfint, vilket man inte kan säga om varken håruppsättningen eller skorna...
Vandrade hem i gryningen bredvid honom ♥ Längtar omåttligt mycket till studenten just nu. Har bara ett par saker som ska bli klara innan jag kan säga tack och hej till gymnasietiden.
Vill tacka alla medverkande för en fantastisk bal ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mobilbilder
 
 
 
 

Det handlar om dig

2014-05-13 | 22:10:31
Denna, alltså. Sandra Beijer gör författardebut med romanen Det handlar om dig och jag som henne trogen följare på alla sociala medier var ju tvungen att ta mig an denna skapelse. Så otroligt väluttänkt. I början var jag lite tveksam till denna typ av skrivteknik hon använder sig av men efter ett par sidor behärskar man dynamiken som då skapas. En vacker och sorglig kärlekshistoria mellan två ungdomar på Stockholms hemmafester.
På sista sidan blev historian totalt komplett. Har aldrig blivit så upprymt av ett par sista ord.  (Tjuvkika INTE när ni själva läser den vilket ni så klart måste!)
 
 
 
 
 
 
 

What's really up?

2014-05-12 | 10:28:15
Går i sommarlovstankar så klart. Ska jobba halvt ihjäl mig men även hinna uppleva en hel del sköj.

5 veckor - 39 dagar exakt kvar tills jag står på studenttrappan med mössa på huvud och betyg i hand. Knappt två dagar därefter sitter jag på ett flygplan tillsammans med honom påväg till varmare grader.

I slutet av månaden gör jag en stafett från min gamla dator till en sprillans ny. Svider i plånboken, men det finns inte på kartan att studera vidare utan teknologiska hjälpmedel.

Har nyligen läst ut boken på bilden (en aning oaktuellt men jag ogillar att falla för överhypade saker) och blev allt annat än besviken. Grät inte som alla utlovat men skrattade däremot en hel del.

Då mina förra sneakers svek mig rejält  (men vad ska man förvänta sig för 100 kronor) har jag införskaffat ett par nya trotjänare i mina ägor, Vans i svart. Måste lära mig av mina misstag, alla skor jag köpt för en vacker summa verkar hålla i en hel evighet.

Kollar på lägenheter lite varje dag och drömmer mig bort.
 
 
Öron är allt bra fula.
 
 
Ursäktar om inga porträtt framöver kommer bli aktuellt då min hy inte är på topp. But I'm on it. Ny kur och hoppas på det bästa.
 

Sneak Peak...

2014-05-03 | 19:52:13
Här följer en lite sneak peak på mina bal och student-outfits.. Snart bara två veckor kvar tills den rosa drömmen ska bäras. Nu saknas bara en färgmatchande fluga till min kavaljer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raspberry ice

2014-05-03 | 19:21:46
Snart tre veckor som nittonåring. Hädanefter väntar födelsedagar som medför mindre rättigheter och mer skyldigheter. Hade en fin födelsedag i en mycket speciell klänning. Fick sammanlagt ett presentkort, studentklänning, pengar, en wunderbar Le Creuset-kopp och så ett påskägg.
Kort förklaring för min frånvaro; när man tror sig vara fri från måsten och borden så dyker alltid något upp.
Det är också typiskt att det råder en bildinflation på min hårddisk just när jag inte "har tid" att blogga. Att de minsta av uppgifter kan kännas så belastande.