Oxygen Chrome

Ink

2015-04-26 | 17:51:41
När man har tentat av politik-kursen så får en tid att sätta sig med förra veckans bilder från Järntorget.
Märker att jag har blivit bättre på att fotografera miljö. Tog chansen och blandade i lite gult i alla bilderna, mest i den första. Ser inte lika kallt ut då. Lyssnar på Feelin' Good på Spotify och ikväll ska vi häva i oss lasagne, nu när matlusten är tillbaka efter denna stressveckan. Imorgon börjar jag sista kursen på terminen, praise the lord!
Bästa låten at the moment: Ink - Coldplay

Got a tattoo said 'together thru life'
Carved in your name with my pocket knife
And you wonder when you wake up will it be alright
Feels like there's something broken inside
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljuva tjugio

2015-04-16 | 22:03:57
För idag är det min tjugioårsdag, hurra hurra! Vaknade upp till frukost på sängen och ett litet mjukt paket, plus min ålder i silver som jag bara vill spara för alltid och minnas. Har i bästa falll ca fyra femtedelar av livet kvar att se fram emot, inte så pjåkigt. Tog debuten på systemet idag också, passade på, så har man det gjort redan.
Emil lagade middag, tagatelle med lax och sockerärtor som var såå gott! My chef
Mitt i födelsedagsfirandet, efter kl.6 hade vi en turbulet timme när fönstret havererade och hela shabraket böjde sig. Tur att vår hyresvärd kunde komma med sina verktyg och lösa situationen provisoriskt. Måste tillägga att det inte var vårt fel, utan fönstermodellen i vår lägenhet är helt kass och måste därför smörjas varje år. Blir det inte då väldigt ironiskt att våra fönster skulle bli smörjda IMORGON? Utan tvekan. Eftersom att han blev tvungen att göra sönder delar av fönstret för att det skulle gå ihop nästan till fullo, så kan vi inom det närmsta vänta oss lite byggare här hemma.
Till slut kunde vi iaf äta lite tårta, med filtar eftersom att det draaaar här.
 
Tackar ödmjukast för alla gratulationer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så att alla skulle veta liksom. Folk gick förbi och pekade och log, fram tills de fick se kolappsen i andra fönstret.. Haha, misär på högsta nivå!
 
 
 
 
 
 

Påskblom

2015-04-08 | 21:29:55
Har varit konstant glad av att komma hem till färgglatt möte varje dag i en vecka nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Till synes

2015-04-08 | 21:25:32
I slutändan märktes ändå påsken av i vår lya. Fick t.o.m med två påskägg med godis respektive äggkoppar och skålar i av Emil. Det var allt tur det, för på långfredag lämnade han boet för att sitta med lana hela helgen i Thn.
Tog spårvagnen till andra ändan av stan på påskafton för att äta middag hos mamma och fira min bonussyster.
Sockerstrekjar nog (ett tveksamt nog) fram till min födelsedag.