Oxygen Chrome

Sommaren ropar

2015-05-23 | 12:29:00
Maj månad har rusat förbi i en skrämmande fart. Kan inte alls minnas vad jag fyllt den med. Antagligen en stor mängd matematik och ett flertal timmar i min pluggbubbla. Har aldrig varit så taggad på terminslut, är helt slutpumpad av den sista ekonomi-kursen. Bara en tenta kvar och sedan. Jag har anammat en underlig tradition, att efter tentor alltid kliniskt städa bort misären i lägenheten som jag skapat under veckan. För att upprätthålla bilden av min rediga approach så tillåter jag inga besök. Här finns ingenting vackert att se, at the moment.
Den närmsta tiden ska jag bara sitta med en röd, massiv och trälig bok om konjukturer och växelkurser etc. Det är ett mirakel att jag ens gav mig själv ett tillfälle att ägna tid åt mina bilder. Eller att jag gick på inflyttningsfest hos kurskamrat igår, hade kalaskul och kom hem vid tre. Tackar gudarna för att jag aldrig drabbas av bakfylla, då det var upp igen och påt' vid 9. Livet får suga i en vecka till, allt som är skoj får vänta till efter 28 maj.
Då ska jag sitta med mitt sommarplanerande, allt jag ska läsa i en hängmatta någonstans och, se på ifrån högre höjder. Sommaren ropar!
 
Tack för era fina kommentarer på föregående inlägg. Det värmer ett hjärta som mitt
Istället för att exponera lägenhetens pågående förfall, kan jag bjuda på Haga istället. Mycket vackrare.