Oxygen Chrome

Alla ♥ dag

2016-02-14 | 10:18:48
Glad alla hjärtans dag!
Istället för att få spendera den med människan som jag älskar, så åker jag dessvärre till Danmark med uni. Tråkigare kan det inte bli.
Hoppas att ni får en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Print #2

2016-02-13 | 15:31:10
 1.
Durmoosh Instagramkonto - helt mindblowing konst, allt möjligt på abstraktskalan. En del fult också, men ibland träffar det rätt i själen.
https://www.instagram.com/durmoosh/
 
 
 
 
 
2.
Läsvärd artikel av Mathias Wåg om "Fotbollens bruna sörja"
http://www.aftonbladet.se/kultur/article22191999.ab
 
 
 
 
3.
Ett högst orimligt svar till en produktfråga gällande fönster- och golvlister som jag kikade in på Clas Ohlsons hemsida. Haha garvade så, stackars student.
 
 
 
4.
Aldrig ensam - fint initiativ!
 
5.
Sias nya album This is Acting
Blixtförälskad i nästan alla låtar, men på plats 1 hamnar Reaper. Enjoy!
 
 
 
 

Three day lens

2016-02-13 | 14:57:19
Har haft Emil på besök i tre dagar, vilket innebar bio, mat och mys, och då kunde det se ut såhär:
(ifrån mobilkameran när jag inte orkar att dra med mig min Nikon)
 
Det blev bio, Joy- rekommenderar! Tragikomik i sitt esse - bra slut utlovas!
 
Vi ("Vi" i kulinariska sammanhang betyder alltid att Emil är the mastermind) lagade gott!
 
Se, han ler!
 
No longer jeansvirgin...
 
Solen kom med en otrolig styrka till Götet!
 

News

2016-02-12 | 17:56:00
Införskaffat vårskor, pyjamaströja och den bästa ansiktsmasken universum någonsin skådat, med sockerkristaller som gör ansiktet så lent it's made to be. Hade la inte klarat mig utan den!
 
 
 
 
 
 

Youth

2016-02-03 | 21:33:00
Så var flytten avklarad, och numera bor jag här. Med ungefär prick alla materiella ting jag håller kärt. 2 meter skrivbord , hylla som rymmer min lilla boksamling och nödvändigheter , satsbord med plåtteri - plåtterá ✓ och en halv kontinentalsäng som blockerar elementet sädär underbart kyligt .
Fick ta ett snabbt beslut att investera i en ny skrivbordsstol, då jag erkänner orimligheten i att jag knappt satt vid mitt skrivbord tidigare på grund av den vidriga obekväma plaststolen. Denna är betydligt mer inbjudande, och kommer ifrån Jysk. Den fulbruna garderoben som eventuellt skymtas i bilderna är numera vit, efter lite magi med kontaktplast. Härnäst ska skrivbordshyllorna och taklampan upp. Här kan jag nog tillägna mig både plugg- och Netflixkvällar. 
Har ju glömt berätta att svenskan är igång, och jag diggar det. Föreläsningarna är lite mer humoristiska än på Stats, trots att jag saknar Haga. Grammatik är relativt beskymmerslöst. Psykologin är likaså uppstartad, och jag har nu fått en säkrad tentaplats här i Göteborg, vilket inte var helt självklart att jag skulle få, så yiho!
Imorgon kommer Emil hit, och då ska vi äta ute och se film ♥