Oxygen Chrome

Sunprime Miramare Beach

2015-08-31 | 16:50:14
En plats på jorden, som inga bilder kan göra rättvis. Men jag gör ett försök.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Off we go ✈️

2015-08-26 | 16:39:00
Nu mina vänner lämnar vi svensk mark, och ankommer till Rhodos ikväll! Ska ha en jädra bra vecka, med sol och pool. Datorn är med, så några inlägg hoppas jag ska dyka upp de närmsta dagarna.
Annars, ha det fint!
 
 
 

Det finaste jag har

2015-08-20 | 19:23:15
När jag och Emil förlovade oss för lite mer än ett år sedan, så skrev jag aldrig något inlägg. Arrangemanget hölls relativt internt, förutom en liten officiell fb-uppdatering. Det tog ett helt år innan vi hade tid och resurser att införskaffa ringarna, vilket är skamligt, men i juni satt dem äntligen där på plats, graverade och allt. Vi valde två olika som på något vis skulle representera oss själva, men ändå tillhöra varandra. Min är en palladium, och Emils i äkta silver. Det finaste jag har, både ringen och mannen.
 
 
 
 
 
 

Kalas i stan

2015-08-16 | 15:05:01
Har lyckats skrapa ihop en bra sammanfattning av hur vi firade kulturkalaset samt min mammas födelsedag.
Hann med att få oss i lite gott käk på Gustav Adolfs, enorm Hagabulle (i Trädgårdsföreningen dock, fy skam), mjukglass på Liseberg och tårta i Frölunda. Göteborg bjöd på hemskt varmt väder. Inte den sorten man önskar när man vill spatsera genom stan en hel helg. Tur att man bor i Sverige och sommaren inträffar sällan.
Förutom värmeböljan, så älskar jag kulturkalas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Korall

2015-08-12 | 22:26:08
Om 2 veckor är vi äntligen framme på Rhodos. Införskaffade mig lite nya badplagg, för några månader sedan.
 
 
 
 
 

Damage control

2015-08-09 | 13:10:58
Har fått ett riktigt flow i vardagen. Vaknar av mig själv (!?!) halv 9, tränar, sätter mig och läser/pluggar.
Dessa veckor mellan Berlinresan och hittills har varit otroligt ohändelserika för övrigt. Vill mest att dagarna ska gå fort, så att datumet äntligen kan bli 26 augusti då vi siktar mot Rhodos. Har inte fått någon färg alls förutom det lilla från mina springturer. Sparar mig hellre tills när det verkligen resulterar i något märkbart.
Vad gäller plugget; Har ingen omtenta eller liknande, utan jag genomför en simpel damage control efter vårens bravader med stressymptom som bestal mig på sömn, matlust, balans och normal puls. Vill slippa 5h på Sahlgrenska igen, det var så trist. Läser därför litteraturen i förväg för att dels få en så lugn start som möjligt och dels för att täcka dem dagar jag kommer missa i början på terminen. Försöker vara snäll mot mig själv. Önskar ändå inte att rastlösheten äter upp mig.
Nästa vecka väntas desto mer festligheter under Kulturkalaset. Vi har planerat att hinna med Liseberg, International Street Food Market och Rix Fm -festivalen. Samt mammas födelsedag. Låta kameran gå varm.
 
 
 
Behind-the-scenes-fakta: Nu lyckades jag ju så klart få en superdålig ananas som inte alls var särskilt god. Kan man ens se sådant på dess utseende? Lukt? Får nöja mig med att jag åtminstone fick en anledning att ta fram kameran.