All I know is classics

2018-08-29 | 20:27:20

Är i Dalsland och passar hund och hus. Fyller mina dagar med långa promenader och upptäcker att det kan bara bli sådär fruktansvärt harmoniskt tyst i dessa skogar. Delar med mig av lite spontant och sporadiskt i text- och bildform, snabba från telefonen. Enjoy! 

 
 

1. Har du något smeknamn?
I barndomen när jag konkurrerade om namnet var jag lill-evve. Idag är jag mest Evelina, i vissa fall bara Nilsson, bästa är nog Linis. 

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Gör väl allt på mitt egna konstiga sätt. Men jag tvättar händerna före jag går på toa. Och sedan ett par gånger till efter, haha. Okommenterad förklaring. 

3. Andra måsten?
Har en otroligt sträng hudvårdsrutin, och hygienrutiner överlag. Och gymmar varje tisdag natt efter att jag stängt på jobbet. Inget annat är aktuellt. Och att jag alltid måste springa till Call on me med Starley, Ryan Riback Remix minst en gång. Never gets old. 

4. Några lyxvanor?
Sätter inga ekonomiska begränsningar när det gäller förbrukningsvanor, livsmedel eller kläder. Reser sällan och har billiga räkningar, så jag unnar mig. Är ekonomiskt medveten men jag köper aldrig billigt för sakens skull. 

5. När ingen ser, vad gör du då?
Fuldansar till aggressiv rap och låtsas vara farlig : ) Fånler och dagdrömmer ohälsosamt mycket. 

 

6. Vad stör du dig på hos andra?
Självupptagenhet. Finns inget så oattraktivt eller tröttsamt. Och då menar jag den där sorten som när folk inte är nyfikna på andra, utan är överdrivet övertygna om sin egen föträfflighet. Livet skulle vara meningslöst om man inte gjorde det mesta av möten med andra. Är annars ödmjuk inför det mesta. Jag frestas till att störa mig på de små sakerna som att folk inte tar av sig hörlurarna och hälsar när de står framför kassapersonalen, men så tröstar jag mig med att de säkert har mycket att tänka på. Eller är självupptagna.

7. Vad är din sämsta sida?
Har i maskopi med min kära ångest omedvetet utvecklat en väldigt rastlös sida hos mig själv som alltid måste vara upptagen. Annars kommer meningslösheten och annat jobbigt smygande. Försöka göra alla till lags är väl en annan destruktiv egenskap, som jag faktiskt avvecklat ganska långt under denna sommaren. I perioder dålig på att höra av mig. Nåja, måste komplettera detta tunga med något mer banalt, som att jag går för fort i andras sällskap och jag märker det inte ens själv. SÄG TILL om ni känner mig, och känner igen.

 

8. Vad är din bästa sida?
Ambitiös som in i helvete. Låter alla synas och ta plats, och jag bekräftar. Ödmjuk för det mesta och kan inta många perspektiv samtidigt, tänker aldrig i svart eller vitt. Tänker mycket och det gör mig både väl och illa. Tar alltid ansvaret för att bryta tystnaden och göra det till go stämning i alla sammanhang. 

9. Vilken sida av sängen sover du på?
Mest i enkelsäng så inte så många alternativ. Annars, väldigt beroende på aktuell känsla. Jag är oförutsägbar. 

10. Vad gillar du för musik?
Just nu, mest rap. Hjärndöd eller avancerad och meningsfull, vilket som. Mest hjärndött i gymlistan när fokus ligger på kroppen, till mitt försvar. 

1. Gråter du ofta?
Grät inte på ett år cirkus, sen kom det en del nyligen. Sommaren var svår, men nu är jag härdad. Nu ska det mycket till. Överlag så är jag en periodare. Ingenting eller för mycket. 

 

12. Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv?
"Ett hyckleri om dagen är bra för magen" sa jag till Emil i Stockholm i något sammanhang jag inte riktigt minns, förutom att det var klockrent. Annars råder jag flitigt till att inte göra sig liten för andra. Gått sådär för mig hittills va, but no more. 

13. Vad sjunger du när du står i duschen?
Matar mig själv dagligen med rap jag inte hinner lägga på minnet, utan riktiga verser eller på språk jag inte behärskar, så det enda jag kan sjunga är klassiker. 

14. Vad önskar du dig mest just nu?
Att denna hösten blir upptagen och bra. 

15. Vilken maträtt är din favorit?
Vårrullar med nudlar och jordnötssås. Mmmmmm. Finns aldrig på menyn, specialbeställer alltid. 

 

Kommentarer

Skicka en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Om du har en egen blogg/hemsida:

Speak up

Trackback